BuitenPodium
21:00 uur
€ 0,-

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Let op: het reserveren van tickets kan vanaf zaterdag 28 augustus om 12:00 uur. Posttheater werkt vanaf 1 september met een coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat we bij binnenkomst vragen uw coronatoegangsbewijs te tonen via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl.

 

 

Posttheater organiseert in samenwerking met Hoogte80 Festival een divers programma op theaterterras de BuitenPost.

 

Geniet met een drankje in de hand van cabaret, muziek, comedy en muziektheater met o.a.: Orkest De Ereprijs; Femke Vernij; Muziektheater Rood Mos; Jeroens Clan; Fabian Franciscus en Lisa Ostermann. Cabaretier André Manuel sluit de Arnhemse Uitnacht traditiegewijs af met een heuse Donderpreek.

 

In verband met de coronamaatregelen dien je een ticket te reserveren voor een tijdsblok. Er wordt ter plekke een vaste zitplaats op het theaterterras aan je toegewezen.

 

Programma 21:00 - ca. 21:45 uur: Muziektheater Rood Mos, Lisa Ostermann en Fabian Franciscus

 

  

---

 

 

De Arnhemse Uitnacht is een avond vol kunst, cultuur en uitgaan.

 

Op vele locaties en in verschillende horecazaken in de stad kan het publiek beleven wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan. Het programma van de Arnhemse Uitnacht bestaat uit voorstellingen, rondleidingen, exposities, workshops, lezingen en andere ontmoetingen. Onderdeel van de Arnhemse Uitnacht is de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem.

 

Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats in de binnenstad en is gratis toegankelijk.