Kleine Zaal
20:30 uur
€18,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Let op: deze voorstelling is geannuleerd. Bezoekers ontvangen een bericht per e-mail.

 

De op het eerste gezicht zo vriendelijke Lonneke Dort slaat een akkoord aan en trekt u mee in een wereld vol gevaar. Hoewel Lonneke dolgraag ja wil zeggen, zegt ze meestal nee.

Ze speelt graag het spel en verlangt ernaar deel uit te maken van een groter geheel, maar kan zich moeilijk vinden in de spelregels. En toch was ze een volle week te zien in De Slimste Mens…

 

Allemaal of niemand is een nieuw programma dat ruimte geeft aan alle grillige, schurende en oergeestige observaties van de cabaretière met een gezonde dosis bluf waarin één ding zeker is: als we gaan, dan gaan we met z’n allen.

 

 

“Bij de droogkomische Lonneke Dort zag de jury ‘sterke liedjes die taalvaardigheid laten horen en die kleine verrassingen in petto hebben’. Dort begeleidt die woorden met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen.” (NRC)

 

‘De AKF jury prees Dort om haar sterke teksten en intrigerende persoonlijkheid. Er gaat een heerlijk soort gevaar van haar uit. Ze heeft een geheel eigen stijl. Haar grove, behoorlijk cynische teksten zijn de ene keer grappig – zoals in een aanklacht tegen extraverte mensen – en de andere keer indringend – zoals in een lied over vluchtelingen.’ (Theaterkrant)