Interactieve muziektheatershow


Al meer dan 12 jaar bezoeken De Vuilnismannen scholen door heel Nederland en ieder bezoek is een groot succes waarbij zowel de leerlingen, leerkrachten en ouders razend enthousiast zijn na afloop van de dag. De Vuilnismannen verzorgen zowel interactieve theatervoorstellingen evenals een (coronaproof) dagproject waarbij een schooldag wordt afgesloten met een knallend optreden door de hele school op het schoolplein.

Op maandag 12 april verzorgen De Vuilnismannen speciaal voor de leerkrachten van alle PO scholen uit de regio Zuthpen een livestream in samenwerking met Muzehof en het Posttheater in Arnhem. De stream is zowel receptief (lekker kijken!) evenals interactief (lekker meedoen!) waarbij je als team ook tips en tricks krijgt aangereikt hoe je duurzaam muziek kan maken met rommel.

Zorg dat je als team op maandag 12 april om 16:00 uur (op 1,5 m afstand) bij elkaar zit in de teamkamer of een klaslokaal zodat je samen naar deze inspirerende interactieve show kan kijken via de beamer of digibord. Zet het geluid niet te zacht zodat je de BEATS ook echt gaat voelen! De stream is live en dus ook alleen live te bekijken. Zorg dus dat je er bij bent om strak 16:00 uur! Het programma eindigt om 16:40 uur maar als je wilt mag je als team natuurlijk nog even lekker doorgaan met muziek maken.

 

Voorbereiding

Neem op 12 april een plastic emmer en twee houten pollepels mee naar school zodat je ook echt fysiek mee kan gaan doen halverwege de show. Iedere school krijgt vooraf een unieke inlogcode om de show te kunnen bekijken!

 

 

Let op: dit is een besloten voorstelling en alleen te bestellen met een inlogcode.