Grote Zaal
19:00 uur
€20,25

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Vanwege de verlengde lockdown blijft het theater helaas gesloten tot en met 9 februari. Deze voorstelling komt dit seizoen helaas te vervallen. Kaartkopers zijn inmiddels geïnformeerd. Een up-to-date overzicht vind je online op posttheater.nl/informatie/programma-wijzigingen.

 

Ronald Snijders staat dit jaar tien jaar in het theater en dat viert hij met een splinternieuwe show: Een avond met mij. In deze show gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Treed binnen in het gekantelde universum van Ronald Snijders middels een aaneenschakeling van absurde teksten, invallen, grappen, liedjes, verhandelingen en natuurlijk een gesprek met de allereerste mens op aarde.

 

Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2.

‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant.

 

Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Onlangs verscheen De AlfabetBeter, met wederom 1.000 nieuwe en geheel kansloze woorden.