Grote Zaal
19:00 uur
€19,25

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

 

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 24 april 2020, werd vanwege de coronamaatregelen afgelast en wordt deze avond ingehaald. De afhandeling van de bezoekers van de voorstelling in april loopt nog. Deze voorstelling gaat dan ook later in de verkoop.

 

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven.

 

Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn zesde avondvullende solovoorstelling EERLIJK.

 

Hij heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden, heeft twee succesvolle boeken geschreven en is enorm gegroeid!

Anuar heeft als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Cameretten Festival gewonnen. Daarnaast heeft hij samen met Najib Amhali en Rayen Panday net een uitverkochte tour achter de rug genaamd RAMADAN CONFERENCE. Als je hem eenmaal hebt gezien, kun je niet anders dan van hem houden.  

 

Pers en publiek over een avondje Anuar: “Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up”, “Hij is een gretige grappenmaker”, “Hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen”.