Grote Zaal
21:00 uur
€20,75
€17,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Deze voorstelling is verplaatst naar zaterdag 27 november 2021

 

 

Lieve theaterbezoeker,

 

We hebben een hele pijnlijke keuze moeten maken. We gaan onze hele theatertour een jaar opschuiven. Krista heeft een zware hersenschudding opgelopen en met het verwachte herstel dat de dokter aangeeft, hadden we de eerste helft van de tour niet kunnen spelen. Dus de hele tour een jaar later doen was de beste optie die we hadden. We vinden het super jammer dat dit avontuur nog even op ons laat wachten en natuurlijk fantastisch dat je van plan was om te komen! We hopen dat je er volgend jaar weer net zo’n zin in hebt en er alsnog bij bent. Het idee is dat we in dezelfde theaters staan met een vergelijkbare planning. Als je nog vragen hebt, zijn we bereikbaar via ons instagramaccount.

 

Tot over een jaar!

Veel liefs,

De Sekszusjes

 

---

 

try-out

 

De Sekszusjes, Krista en Marcelle Arriëns, werden in één klap beroemd door hun gelijknamige online programmareeks op YouTube, die totaal maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken is. Op goudeerlijke wijze delen ze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. Hun eerste theaterprogramma Ongelikt laat zien dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet (altijd)…? In een zelf geknutseld decor, met schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje. Ze voeren de kwetsbare gesprekken die ze zelf in hun tienerjaren zo hebben gemist. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheim houdt? Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

 

DWDD: ‘Een voorlichtingsprogramma anders dan we tot nu toe hebben gezien, gemaakt door twee zeer getalenteerde zussen. Openhartig, geestig, nuchter, herkenbaar en vooral erg leuk’.

 

 

Website