Grote Zaal
21:00 uur
€17,75
€14,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

 

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 10 april 2020, werd vanwege de coronamaatregelen afgelast en wordt deze avond ingehaald.

 

try-out

 

Lekker gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Of ja, dat moet je natuurlijk wel ‘coaching’ noemen, want dat klinkt zo lekker sportief.

En dan help het stiekem ook nog eens allemaal. Of althans, op bepaalde vlakken en op sommige dagen wat meer dan op de vermoeiende andere dagen.

 

Toch was het vroeger soms ook wel fijn, om lekker altijd alleen in mijn eigen kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën enzo. Makkelijk ook wel; ik kende iedereen daar en was het vooral vaak met mezelf eens. Dat zei ik dan ook tegen mezelf, hardop. Vooral op straat of als ik aan het fietsen was tussen mensen die zulke malligheid maar wat slecht begrepen. Maar vaak was het ook best wel benauwd en restrictief, zo'n kleine wereld.

 

Dus toch doorzetten dan maar! En zeker niet als enige. Want het is inmiddels über hip om in therapie te gaan. Voor wat voor reden dan ook. En niet geheel onterecht trouwens, want soms is het hilarisch.

 

Voor zij die ook ooit ‘coaching’ hebben gehad, zal ‘Kleine Wereld’ vol zitten met herkenbare (en soms wat minder herkenbare) avonturen bij de psycholoog. De voorstelling gaat over mijn strijd om mijn eigen ‘kleine wereld’ zo nu en dan eens te verlaten.

Mocht je nog nooit een ‘coach’ hebben gehad hoef je je geen zorgen te maken; ik weet voor iedereen wel een reden te vinden waarom je dat zeker ook zou moeten doen!

 

 

Website