Grote Zaal
20:30 uur
€19,25
€16,25

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

try-out

 

Nadat het boek ‘Rudy hoort er ook nog bij’ is gelanceerd in september 2019 gaat Manon door over het thema dementie, en wel in het theater bij u in de buurt!

Mensen met dementie schamen zich maar al te vaak voor hun hersenziekte. Ook veel dierbare naasten weten niet goed hoe ze ermee moeten omgaan. En hoewel het aantal mensen met dementie de komende jaren sterk zal toenemen, weet het grote publiek nog maar bar weinig over deze ongeneeslijke aandoening. De pijn speelt zich vooral af achter gesloten deuren. Dat moet echt veranderen vindt cabaretière Manon Kroezen!

In de cabaretvoorstelling ‘Rudy, hoort er ook nog bij’ laat ze op een liefdevolle, humoristische, maar ook confronterende manier zien wat er zich afspeelt in de belevingswereld van iemand die lijdt aan dementie. En niet te vergeten, op wat voor manier de omgeving ermee om gaat. In de dagelijkse omgang met de weerbarstige werkelijkheid van dementie begon ook het één en ander in haar leven te veranderen.

Op onvoorspelbare wijze zullen Manon Kroezen en haar medespelers u verrassen. Tijdens deze voorstelling laat dementie zijn ware gezicht zien, puur en schaamteloos. Het is een eerlijke poging om de hersenziekte definitief uit de taboesfeer te halen.

 

 

Let op: In verband met de huidige coronamaatregelen en beperkingen kunt u maximaal 2 kaarten per keer bestellen. Komt u met meerdere personen uit één huishouden? Bestel dan het gewenste aantal kaarten (meerdere bestellingen) en mail administratie@posttheater.nl

Ook worden de zitplaatsen ongeplaceerd verkocht. U kunt niet, zoals gewoonlijk, zelf een stoel selecteren op de zaalplattegrond. Wij wijzen u een plaats toe.

 

 

Website