Grote Zaal
21:00 uur
€19,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

try-out

 

Na het bijzonder goed ontvangen debuut ‘Something so Real’ komt Shifting Daylight in najaar 2020 met een nieuw album én een nieuwe voorstelling: ‘Gemmae’.

 

In ‘Gemmae’ gaan Bram, Ingmar en René in hun muziek en verhalen dieper in op de haastige reis die het leven soms lijkt te zijn. Een inspirerende reis vol dromen, hoop, liefde en groei, maar ook één van afscheid, verval, angst, onrust en verlies. Waar vind je houvast en hoe bepaal je wat echt belangrijk is in een tijd van zoveel ‘moeten’?

 

De sfeervolle, rijk gearrangeerde liedjes worden wederom aangekleed met tal van verschillende instrumenten en kleuren. Hierbij laat Shifting Daylight zich mede inspireren door bands, uiteenlopend van The Eagles tot Bon Iver.

 

Shifting Daylight is de band van zanger/acteur René van Kooten (o.a. ‘les Misérables’, ‘The Passion 2013’, ‘Beste Zangers 2016’), gitarist/producer Bram Bol (o.a. David Benjamin) en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij (o.a. Jeroen Kant, Max Douw). Samen geven zij door het schrijven, het zelf opnemen en het live spelen van hun eigen liedjes, gehoor aan hun muzikale oer-behoefte: In alle vrijheid muziek maken.

 

 

Let op: In verband met de huidige coronamaatregelen en beperkingen kunt u maximaal 2 kaarten per keer bestellen. Komt u met meerdere personen uit één huishouden? Bestel dan het gewenste aantal kaarten (meerdere bestellingen) en mail administratie@posttheater.nl

Ook worden de zitplaatsen ongeplaceerd verkocht. U kunt niet, zoals gewoonlijk, zelf een stoel selecteren op de zaalplattegrond. Wij wijzen u een plaats toe.

 

 

Website