Grote Zaal
20:30 uur
€18,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling
Deng Boy gaat er weer tegenaan in hun nieuwe avondvullende programma genaamd RAAR.   Ze gaan het in deze show hebben over alles wat zij raar vinden in onze huidige maatschappij. En dat is nogal wat! Zo vinden zij het bijvoorbeeld RAAR dat zij Hollywood kennen maar Hollywood hen niet. Ook vinden ze het RAAR dat Surinamers, Nederlands spreken maar Nederlanders geen Surinaams. Aan de hand van hilarische sketches met oude, maar vooral nieuwe typetjes gaan ze alles wat ze RAAR vinden met u delen. Dat wordt gegarandeerd weer een hilarisch avondje uit.


Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 27 maart 2020, werd vanwege de coronamaatregelen afgelast en wordt deze avond ingehaald.

Let op: In verband met de huidige coronamaatregelen en beperkingen kunt u maximaal 2 kaarten per keer bestellen. Komt u met meerdere personen uit één huishouden? Bestel dan het gewenste aantal kaarten (meerdere bestellingen) en mail administratie@posttheater.nl Ook worden de zitplaatsen ongeplaceerd verkocht. U kunt niet, zoals gewoonlijk, zelf een stoel selecteren op de zaalplattegrond. Wij wijzen u een plaats toe.
Website