Kleine Zaal
21:30 uur
€17,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

 

Met z’n allen zijn we elke dag maar bezig met overleven. Je werkt je rot om de huur te kunnen betalen,  je moet contact onderhouden met je familie en vrienden en dat moet er op Instagram ook nog heel gezellig en gemakkelijk uitzien. Oorlog, haat en angst zijn aan de orde van de dag. Je zou er bijna in verzuipen. Maar Aron en Annemieke denken de oplossing te hebben: OVERLIEVEN.

 

Ze gaan de barricade op, gewapend met hilariteit, troostende liedjes en karrenvrachten liefde. Ze zijn ervan overtuigd dat positiviteit de brandende wereld kan redden. Daarom brengen ze in deze interactieve voorstelling een ode aan alle duizend soorten liefde. Want hij komt niet alleen in de vorm van een getrouwd echtpaar met twee kinderen en een hond. Naastenliefde, relaties met leeftijdsverschil, prille liefde, latrelaties, homoseksuele relaties, bejaardenliefde, vakantieliefde, liefde voor je buren en liefde voor je goudvis, alles passeert in OVERLIEVEN de revue. Van slaande ruzie tot ultieme verleiding.

 

De unieke Love Lottery bepaalt hoe de avond verloopt. Het publiek mag draaien en bepaalt op die manier op verschillende momenten in de voorstelling wat er gespeeld gaat worden. De scènes zijn dus nooit hetzelfde!

 

Waar je sowieso op kunt rekenen, is veel herkenbaarheid, je favoriete filmscènes in een nieuw jasje, onverwachte ontdekkingen en een heuse tindercarrousel. Ook krijgt het publiek de mogelijkheid om van tevoren een speciaal bericht voor iemand door te geven, zodat Aron en Annemieke diegene in een lied kunnen verrassen. ‘OVERLIEVEN’ is een one of a kind-theaterbeleving.

 

Voor iedereen van 16 tot 116 geldt: wat jouw ervaringen in de liefde ook zijn, we garanderen dat je met je hoofd in de wolken de zaal weer zult verlaten. Want zonder liefde kan je niet overleven.

 

Vertrouw maar op Aron en Annemieke. En oh ja, ze zijn getrouwd.

 

 

Website