Grote Zaal
20:30 uur
€25,75
€21,25

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

 

try-out

 

Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen. Het is vijf voor twaalf. Dus iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers op.

 

Let op: In verband met de huidige coronamaatregelen en beperkingen kunt u maximaal 2 kaarten per keer bestellen. Komt u met meerdere personen uit één huishouden? Bestel dan het gewenste aantal kaarten (meerdere bestellingen) en mail administratie@posttheater.nl
Ook worden de zitplaatsen ongeplaceerd verkocht. U kunt niet, zoals gewoonlijk, zelf een stoel selecteren op de zaalplattegrond. Wij wijzen u een plaats toe.

Website