Kleine Zaal
19:30 uur
€18,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

GEANNULEERD | Emiel van der Logt

Serieus?!

zaterdag 31.10.2020

 

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 15 mei 2020, werd vanwege de coronamaatregelen afgelast en wordt deze avond ingehaald.

 

Winstmaximalisatie, liquiditeitsinjecties en politieke correctheid. Serieus?! Stuk voor stuk dingen waar Emiel van der Logt enorme jeuk van krijgt. In zijn tweede programma komen zijn onnavolgbare logica en hersenspinsels samen om het te hebben over de dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt. En waar Emiel zin in heeft is keihard lachen! Lachen om paardenpoep, clickfarms, hybride vrouwen, lijstje.nl, toverdrank en secundaire arbeidsvoorwaarden. Want, nemen we het leven niet veel te Serieus?!

 

Emiel van der Logt won de jury- en publieksprijs van de Comedy Slam, stond in de finale van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten en speelde onder meer op het International Comedy Festival Rotterdam, het Utrecht International Comedy Festival en De Zwarte Cross. Zijn vorige voorstelling Stop met huilen heeft hij zelfs in Jakarta gespeeld!

 

 

Website