Grote Zaal
20:30 uur
€20,25
€17,25

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

De Fransse Eijkel

SUBTROPIQUE

vrijdag 11.09.2020

 

Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg, oftewel DE FRANSSE EIJKEL,  ontvingen in 2013 en 2014 beiden de Jos Brink Genesius Penning. Daarna veroverden ze in 2016 samen de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Na hun spetterende debuut tijdens theaterseizoen 2017- 2018  waren pers én publiek laaiend enthousiast en werden ze met hun eerste avondvullende programma uitgeroepen tot winnaar van het Rabo Talenten Concours. Nu is dit energieke duo met hun elastische lijven terug met de giga-gloednieuwe voorstelling SUBTROPIQUE.

 

SUBTROPIQUE is een absurdistische en humorvolle cabaretperformance waarin een afspiegeling van de wereld wordt geschetst binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort. Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.

 

 

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 8 mei 2020, werd vanwege de coronamaatregelen afgelast en wordt deze avond ingehaald.

 

Let op: In verband met de huidige coronamaatregelen en beperkingen kunt u maximaal 2 kaarten per keer bestellen. Komt u met meerdere personen uit één huishouden? Bestel dan het gewenste aantal kaarten (meerdere bestellingen) en mail administratie@posttheater.nl

Ook worden de zitplaatsen ongeplaceerd verkocht. U kunt niet, zoals gewoonlijk, zelf een stoel selecteren op de zaalplattegrond. Wij wijzen u een plaats toe.