Grote Zaal
20:30 uur
€17,75
€14,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Iedereen kent het Cameretten en het Leids Cabaret Festival, maar nu is er ook Let’s Make Comedy. De Vereniging Gelderse Podia geeft met dit nieuwe festival nieuw talent de kans om vlieguren te maken.

 

Na verschillende voorrondes, kwartfinales en twee uitverkochte halve finales in De Lindenberg Nijmegen en het Posttheater Arnhem vond op zaterdag 26 september 2020 de zinderende finale plaats. De finalisten sluiten hun Gelderse tour deze avond af. Kom kijken naar de veelbelovende talenten!

 

Samir Fighil is Master of Ceremony, de finalisten zijn:

 

Winnaar van de eerste editie: Kim van den Heuvel, Belg en 2 jaar bezig met 'mijn comedy world tour door gans Nederland'.

 

José Schuringa deed mee aan alle grote cabaretfestivals, werd tweede op het Amsterdams Kleinkunstfestival en doet sinds 3 jaar aan standuppen. José speelt verder bij een jeugdtheatergezelschap, produceert, geeft les en verkoopt cowboylaarzen.

 

Rami Nima is afgestudeerd rechtenstudent. Hij slaat je niet lam met zijn kennis, hij wil je niets wijs maken. Hij is er op uit om je te desoriënteren. Een mix van donkere en merkwaardige humor aan elkaar geregen met slimme punchlines en gebracht op een hilarisch droge toon.

 

Tim Kroezen is een beta-man in hard en nieren. Een optimist, een pessimist en stik jaloers op alpha-mannen.

 

 

 

 

Website