Grote Zaal
20:30 uur
€ 22,25

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

try-out

 

De theaters zijn geopend en Henry van Loon gaat weer spelen! Vanaf februari pakt Henry het maakproces van zijn nieuwe voorstelling Jannie The Show Dog op. Nog niet als avondvullende voorstelling, maar in de vorm van een try-out dubbelprogramma. Naar het Posttheater neemt Henry zijn Comedytrain collega Kim Schuddeboom mee.

 

Henry

Henry bevindt zich alweer in een spiksplinternieuwe levensfase: Kinderen en Puppies luidde de werktitel voor zijn nieuwe programma. Toen Henry zijn vriendin met jonge kinderen ontmoette, werd hij namelijk zomaar ‘stiefvader’ of ‘bonuspapa’ of ‘jij bent niet mijn echte papa!’. Daarna nam Henry ook nog de pup Jannie The Show Dog in huis. Zijn burgermansbestaan was een feit. Als klap op de vuurpijl is hij vader geworden van een eigen dochter. Het gezin vormt het thema van zijn nieuwe voorstelling. Misschien wel herkenbaarder dan ooit, maar grappig en onnavolgbaar als altijd.

 

De comedian maakt de voorstelling samen met regisseur Peter van de Witte en schrijver Rik van den Bos. Het nieuwe programma gaat in februari 2022 in première.

 

 

Kim

 Kim Schuddeboom (Alkmaar, 1985) is genereus, ontwapenend, geliefd bij haar publiek e´n ze is voor gelijke kansen voor iedereen! Dit seizoen dubbelt Kim o.a. met Henry van Loon.

 

 

Deze voorstelling is gewijzigd van een avondvullende voorstelling van Henry van Loon naar een dubbelprogramma. Ze spelen allebei 45 minuten, zonder pauze.