Het Posttheater heeft de zakelijke klant veel te bieden. Het sfeervolle theater is een zeer inspirerende locatie voor uw evenementen, bijeenkomsten en presentaties. Alle ruimtes in het theater zijn beschikbaar voor verhuring en hebben een eigen karakter met verrassende mogelijkheden. Zo is de foyer een gezellige ontmoetingsplek om culinair en cultureel te genieten, de theaterzaal en mediazaal uitstekend geoutilleerd voor o.a. professionele presentaties en voorstellingen en de bovenzaal en tuinzaal bij uitstek geschikt voor workshops en vergaderingen. Wij denken graag met u mee over de ideale invulling van uw evenement!

Onze theatertechnici beschikken over de modernste technische voorzieningen en de horeca-invulling wordt helemaal op uw wensen afgestemd.  Gastvrijheid is bij al onze medewerkers een tweede natuur.
De centrale ligging van het Posttheater (naast station Arnhem Velperpoort) en parkeermogelijkheden op eigen terrein dragen verder bij aan een succesvol evenement.

Voor verdere informatie zijn wij bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur op 026-4463554 en per e-mail: info@posttheater.nl