Naast de vaste programmering, zijn er in het Posttheater verschillende mogelijkheden tot het huren van zalen. Het Posttheater beschikt over een theaterzaal, mediazaal, tuinzaal, bovenzaal en foyer. De theaterzalen beschikken over uitschuifbare tribunes waardoor het aantal zitplaatsen en toepassings-mogelijkheden variabel is. Opstellingen van 50 tot 800 personen zijn mogelijk.

Elke situatie is uniek. Met veel plezier maken wij een voorstel voor úw evenement, vergadering, bijeenkomst of voorstelling, met daarin opgenomen de huurprijs en cateringmogelijkheden.

Voor meer informatie over de verhuur van de zalen belt u met de zakelijke lijn 026-4463554 of mailt u naar info@posttheater.nl.

Specifieke Voorwaarden Zalenverhuur Stichting KAB Posttheater

Theaterzaal

Onze sfeervolle theaterzaal is voorzien van een telescooptribune. Afhankelijk van de benodigde speelruimte biedt de tribune 148 (halve stand) tot 319 (maximale stand) zitplaatsen. Het toneel heeft bij een standaard opstelling van 250 zitplaatsen een afmeting van 10 meter breed bij 8 meter diep (zonder coulissen). De hoogte tot onderkant lichtbruggen is 5.4 meter.

grote-zaal-kleinDe zaal heeft een houten vloer met (vlakke) zwarte balletvloer. Achter het doek bevindt zich een (verhoogd) podium van 7 meter bij 4.8 meter, circa 1 meter hoog. Afstopping is rondom zwart velours.

Wij beschikken over 2 kleedkamers met eigen douche en toilet.

Laden: via de dubbele nooddeur, direct op toneelvloer. Dit is straathoogte.

technische-lijst-theaterzaal

Media zaal

Onze Media zaal is een volledig, professioneel ingerichte zaal voorzien van:

  • beamer
  • projectiescherm van 4.8 bij 3.6 meter
  • overheadprojector
  • DVD en video
  • aansluiting notebook
  • geluidsinstallatie
  • flipover
  • regiecabine

De zaal is bij uitstek geschikt voor het houden van (bedrijfs)presentaties, informatie- en discussieavonden en kleine voorstellingen of filmvertoningen.

De zaal heeft een uitschuifbare tribune en een vlakke speelvloer.

De capaciteit van de tribune is maximaal 80 zitplaatsen.
De zaal heeft een houten vloer met (vlakke) zwarte balletvloer en is 6.3 meter breed (zonder coulissen), 6 meter diep en 4 meter hoog.
Afstopping is rondom zwart velours.

Wij beschikken over 2 kleedkamers met eigen douche en toilet.

Laden: via de theaterzaal of foyer/entree.

technische-lijst-mediazaal