Service staat voorop in het Posttheater. Onze medewerkers is er veel aan gelegen om ook ouderen een onvergetelijke avond te bezorgen. Dit doen wij o.a. door samen te werken met stichting Vier het Leven waarover u onderstaand meer kunt lezen. Wij bieden dit seizoen ook een aantal schitterende zondagmiddagmatinees aan die ouderen zeker zullen aanspreken.

Samen uit met stichting Vier het Leven
Geniet u graag samen van een mooie theatervoorstelling of een concert? Stichting Vier het Leven begeleidt ouderen tijdens een avond uit in o.a. het Posttheater. Onder het motto ‘Samen uit, samen genieten’ nodigt de stichting u, uw vader, moeder of uw oma of opa, van harte uit om mee uit te gaan!

Vier het Leven zorgt voor prettig gezelschap, plaatsen in het theater, twee consumpties en vervoer van en naar huis. U betaalt hiervoor een arrangementsprijs waar dit alles bij in zit.

Welke voorstellingen er in het Posttheater worden bezocht kunt u nalezen op de website van de stichting: www.4hetleven.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met het landelijke telefoonnummer: 035-5245156.