Check hier voor informatie over ons voordelige PostPartout en andere lopende acties.

Regelmatig zijn er vrijkaarten- en kortingsacties in samenwerking met verschillende media zoals Uit in Arnhem, Jong in Arnhem, Arnhemse Koerier, de Bibliotheek, HumorTV etc.
Acties vind je op deze pagina en ze worden ook via Twitter en Facebook bekend gemaakt. Houd deze pagina in de gaten! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter en Instagram om geen actie te missen!


PostPartout
Postpartout-stempel zwartVorig seizoen zijn we gestart met het PostPartout. Wegens succes zetten we het ook in seizoen 2016|2017 weer voort. Ontdek dit seizoen cabaret en comedy met dit betaalbare PostPartout en selecteer 3 voorstellingen voor slechts € 30,- p.p. (incl. pauzedrankjes, excl. administratiekosten)

Er zijn per voorstelling slechts een beperkt aantal ‘PostPartout’-kaarten beschikbaar, variërend van 10 tot 50 kaarten. Wees er dus snel bij! Download het overzicht-postpartout-2016_2017-3 met de geselecteerde voorstellingen en voorwaarden.

Mail. z.s.m. uw selectie, aantallen en volledige adresgegevens naar administratie@posttheater.nl
Wij verwerken vervolgens uw aanvraag op basis van binnenkomst. U ontvangt binnen een week een orderbevestiging van ons.

Voordeel met je biebpas
Haal meer uit uw bibliotheekpas! Ook in het nieuwe theaterseizoen krijgt u op verschillende boekgerelateerde voorstellingen een leuke korting op vertoon van uw pas of maakt u kans op een boek. Kijk voor meer informatie op www.voordeelmetjebiebpas.nl