Theatermenu

Bio Hamburger of Vegaburger & frites in het Posttheater

Vanaf eind augustus 2018 is het mogelijk om op voorstellingsavonden voorafgaand aan de voorstelling te genieten van een heerlijke Bio- of Vegaburger met ambachtelijke frites in het restaurantgedeelte van de sfeervolle Foyer.

Het menu à € 16,00 bestaat uit een Bio Hamburger of Vegaburger (inclusief huisgemaakte BBQ mayo, sla, tomaat, augurk & knapperige uitjes), frites, salade en Ben & Jerry’s ijs als nagerecht.

Op voorstellingsavonden bent u welkom vanaf 18:30 uur. U kunt uw bestelling doorgeven tot 19:30 uur. Wilt u zeker zijn van een plaats? Bestel het menu dan tegelijkertijd mee met uw tickets voor een complete avond uit!

Achteraf een hamburgermenu bestellen?
Ga naar de voorstelling, bestel kaarten én een diner en verwijder bij de laatste stap de kaarten.
U ontvangt vervolgens per mail een bevestiging.

Restaurants op loopafstand van het theater zijn o.a. Grand Café Metropole, Caspar, Goed Proeven en De Blauwe Hoek.

Portemonneeloze Pauze

Om wachttijden in de pauze te voorkomen werkt het Posttheater met een portemonneeloze pauze. In de pauze staan fris, bier en wijn voor u klaar. Bij voorstellingen zonder pauze kunt u het drankje na de voorstelling nuttigen.

Zakelijk

Wilt u borrelen, lunchen, dineren, koffie drinken, voorbespreken of nabeschouwen voor of na een voorstelling? Dit kan in de foyer van het Posttheater of bij Grand Café Metropole. Meer informatie en/of reserveren via info@posttheater.nl