Theatermenu

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u op nog geen minuut lopen bij Grand Café Metropole (Steenstraat 68) terecht voor een heerlijk 2-gangen Theatermenu à € 22,-. Dit menu kunt u alleen via het Posttheater bestellen, eventueel tegelijk met de aankoop van uw voorstellingskaarten. U hoeft zelf geen contact op te nemen met het restaurant, uw reservering wordt automatisch aan Grand Café Metropole doorgegeven. Wel dient u op de avond van de voorstelling uw reserveringsbevestiging mee te nemen.

Achteraf een diner bestellen? Ga naar de voorstelling, bestel kaarten én een diner en verwijder bij de laatste stap de kaarten.
U ontvangt vervolgens per mail een bevestiging.

Let op: In verband met de aanvangstijden van de voorstellingen om 20:30, verzoeken wij u om uiterlijk 18:30 aanwezig te zijn in het restaurant. Komt u later? Neem dan contact op met Grand Café Metropole via 026-4424067.

Portemonneeloze Pauze

Om wachttijden in de pauze te voorkomen werkt het Posttheater met een portemonneeloze pauze. In de pauze staan fris, bier en wijn voor u klaar. Bij voorstellingen zonder pauze kunt u het drankje na de voorstelling nuttigen.

Zakelijk

Wilt u borrelen, lunchen, dineren, koffie drinken, voorbespreken of nabeschouwen voor of na een voorstelling? Dit kan in de foyer van het Posttheater of bij Grand Café Metropole. Meer informatie en/of reserveren via info@posttheater.nl