Theatermenu

Bio Hamburger of Vegaburger & frites in het Posttheater
Vanaf oktober 2017 is het mogelijk om op vrijdag en zaterdag voorafgaand aan de voorstelling te genieten van een heerlijke Bio Hamburger of Vegaburger met ambachtelijke frites in het restaurantgedeelte van onze sfeervolle Foyer. Hierbij maken we gebruik van zo veel mogelijk biologische en lokale producten.

Het menu à € 16,00 bestaat uit een Bio Hamburger of Vegaburger (inclusief huisgemaakte BBQ mayo, sla, tomaat, augurk & knapperige uitjes), frites, salade en Ben & Jerry’s ijs als nagerecht.

Uitgifte van de burgers is op vrijdag & zaterdag tussen 18.30 en 19:30 uur en vooralsnog alleen op basis van bestelling vooraf.

Bestel  het menu tegelijkertijd mee met uw tickets voor een complete avond uit!

Grand Café Metropole
Voorafgaand aan de voorstelling kunt u op nog geen minuut lopen bij Grand Café Metropole (Steenstraat 68) terecht voor een heerlijk 2-gangen Theatermenu à € 22,-. Dit menu kunt u alleen via het Posttheater bestellen, eventueel tegelijk met de aankoop van uw voorstellingskaarten. U hoeft zelf geen contact op te nemen met het restaurant, uw reservering wordt automatisch aan Grand Café Metropole doorgegeven. Wel dient u op de avond van de voorstelling uw reserveringsbevestiging mee te nemen.

Let op: In verband met de aanvangstijden van de voorstellingen om 20:30, verzoeken wij u om uiterlijk 18:30 aanwezig te zijn in het restaurant. Komt u later? Neem dan contact op met Grand Café Metropole via 026-4424067.

Achteraf een diner bestellen?
Ga naar de voorstelling, bestel kaarten én een diner en verwijder bij de laatste stap de kaarten.
U ontvangt vervolgens per mail een bevestiging.

Portemonneeloze Pauze

Om wachttijden in de pauze te voorkomen werkt het Posttheater met een portemonneeloze pauze. In de pauze staan fris, bier en wijn voor u klaar. Bij voorstellingen zonder pauze kunt u het drankje na de voorstelling nuttigen.

Zakelijk

Wilt u borrelen, lunchen, dineren, koffie drinken, voorbespreken of nabeschouwen voor of na een voorstelling? Dit kan in de foyer van het Posttheater of bij Grand Café Metropole. Meer informatie en/of reserveren via info@posttheater.nl